Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:12

موس انبه و توت فرنگی

موس انبه و توت فرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

شکر 100 گرم

آب 60 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

توت فرنگی 450 گرم

پودر ژلاتین 1  قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه موس انبه:

انبه  600 گرم

ماست خامه ای  125 گرم

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

آب انبه 3 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته 250 گرم

 آشپزباشی - مریم امیری

شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزد و آن را همراه با توت فرنگی روی حرارت ملایم، 5 دقیقه بجوشانید. آن‌گاه این مخلوط را در پارچ دستگاه مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید .

سپس پوره را به همان ظرف قبلی برگردانید و پودر ژلاتین را رویش  بپاشید و روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

حالا این مخلوط را در قالب به قطر 20 سانتیمتر بریزید و 3 ساعت در فریزر قرار دهید. اکنون موس انبه را آماده کنید و نیمی از آن را در قالب سلیکونی به گنجایش 1 لیتر بریزید و 3 ساعت در فریزر نگه دارید.

حال پوره توت‌فرنگی را از فریزر درآورید و آن را در قالب، روی موس انبه بگذارید و بعد باقیمانده  موس انبه را رویش بریزید.

این بار دسر را  24 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و آماده مصرف شود. اینک دسر را از قالب جدا کنید و با شکلات و میوه بیارائید.

روش تهیه موس انبه: انبه را ریز خرد کنید و با ماست خامه‌ای مخلوط سازید. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب انبه بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

حالا محلول ژلاتین را به مخلوط انبه افزوده و مخلوط کنید. سپس خامه فرم گرفته را نیز کم کم به مخلوط انبه بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

برچسب ها: موس انبهآشپزباشیمریم امیریدسر تابستانیدسرهای خوشمزهموس انبه و توت فرنگی تعداد بازديد: 596 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است