Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 10:24

شكلات سه لايۀ آجيلی

شكلات سه لايۀ آجيلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15برش

قهوه فوری يك دوم قاشق چايخوری

شير داغ 1 قاشق سوپخوری

كره آبكرده 90 گرم

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

بيسكوئيت ساده خرد كرده 85 گرم

پودر شكر 30 گرم

قیسی خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

گردوی خرد كرده 20 گرم

مواد لازم برای تهیه لايه دوم:

كره آبكرده 2 قاشق سوپخوری

شكلات سفيد آبكرده 50 گرم

آرد برنج  20 گرم

خامه صبحانه 2 قاشق سوپخوری

بيسكوئيت ساده (خرد كرده) 40 گرم

مخلوط خلال پسته و بادام 50 گرم

شكلات سفيد آبكرده 70 گرم

خلال پسته برای تزئين به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی

قالب لوف را به اندازه 25×8 سانتيمتر با نايلون بپوشانيد و رويش را چرب كنيد. آن‌گاه قهوه را در شير بريزيد و مخلوط كنيد.

سپس كره، پودر كاكائو، بيسكوئيت، پودر شكر، قیسی و گردو را در كاسه مناسبی بريزيد و حالا مخلوط شير قهوه را به آن بيفزائيد و نيمي از اين مواد را كف قالب بريزيد و فشرده كنيد.

اكنون كره و شكلات (50 گرم) را در ظرف مناسبی بريزيد و آن را روی حرارت ملايم قرار دهيد. اينك آرد برنج را به اين مخلوط بيفزائيد و هم بزنيد.

پس از 30 ثانيه آن را از روی حرارت برداريد، خامه، بيسكوئيت، خلال پسته و بادام را افزوده و مخلوط نمائيد. آن‌گاه اين مخلوط را روی لایه اول بريزيد و بفشاريد.

حالا باقيمانده مواد لایه اول را روی اين مواد بريزيد و رويش را بپوشانيد. سپس اسلايس شكلاتی را دست كم سه ساعت در يخچال قرار دهيد.

حالا روی اسلايس را با شكلات سفيد (70 گرم) بپوشانيد و با خلال پسته بيارائيد. اكنون آن را برش دهيد و برای پذيرائی، در ظرف زيبایی بچينيد.

برچسب ها: انواع شکلاتآشپزباشیآرزو گنجیشکلات سه لایهشکلات آجیلی تعداد بازديد: 1607 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است