Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 22:31

طراوات هندوانه

طراوات هندوانه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر 

هندوانه پوست کنده و خرد کرده  یک‌ونیم کیلوگرم

شکر                                      200 گرم

آب لیموی تازه                          3 قاشق سوپخوری

اسانس وانیل                          یک قاشق سوپخوری

ورق ژلاتین                              24 گرم (حدود 10-12 ورق)

آشپزباشی - افسانه ظروفی

هندوانه، شکر و آب لیمو را در قابلمه نچسبی بریزید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه روی حرارت اجاق بجوشانید تا آب هندوانه از میوه جدا شود.

آن‌گاه این مخلوط را در صافی بریزید و اسانس وانیل را به آب هندوانه بیفزائید.

سپس ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه ژلاتین نرم شد، آب اضافیش را بگیرید و ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا محلول ژلاتین را به آب هندوانه بیفزائید و هم بزنید.

اکنون محلول فراهم کرده را در قالب‌های چربکرده دسر به گنجایش هر یک 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه) بریزید و آنها را دست‌کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شوند.

اینک دسر هندوانه را از قالب‌ها جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

سپس روی دسر را با توپک‌هایی از هندوانه و برگ نعنا بیارائید.

یادآوری

برای جدا کردن دسر از قالب، آن را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و بعد با انگشت مرطوب دسر را از دیوارة قالب آزاد کنید و روی ظرف مورد نظرتان برگردانید.

برچسب ها: دسرروش تهیه دسرشیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینطراوات هندوانهدستور تهیه طراوات هندوانهطرز تهیه طراوات هندوانه تعداد بازديد: 147 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟