Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 آبان 1396 - 02:25

حلوای سیاه (ویژه اردبیل)

حلوای سیاه (ویژه اردبیل)

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد نان سنگك  400 گرم

 

آرد جوانه گندم 100 گرم

 

آب 1پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

كره یا مارگارین  180 گرم

 

ادویه مخصوص  1 قاشق سوپخوری

 

پودر گردو  100 گرم

 

پودر كنجد  50 گرم

 

شیره انگور  نیم لیتر

 

خلال پسته  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- آرزوی صفری

 

در تابه مناسبی، هر دو آرد را با هم تركیب كنید، آب را به آن بیفزائید و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. آن گاه كره را در چند مرحله اضافه كنید و ‌آرد را پیوسته هم بزنید تا یكدست شود و رنگ آرد تغییر كند. ادویه، گردو و كنجد را نیز بیفزائید.

در پایان، شیره را با مواد تركیب نمائید و پس از 5 دقیقه، شعله را خاموش كنید. حالا حلوا را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با خلال پسته تزئین كنید.

یادآوری: ادویه شامل هل، زنجفیل، دارچین، پودر گل سرخ، فلفل قرمز و سیاه، جوز هندی، زردچوبه، زیره و میخك می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیحلواحلوای سیاهآشپزباشیآرزوی صفریروش تهیه حلوای سیاهمواد لازم حلوای سیاهتهیه حلوای سیاه تعداد بازديد: 586 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است