Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 06:26

دسر سه رنگ

دسر سه رنگ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

مواد لازم برای لایه پرتقالی

آب پرتقال  750 میلی‌لیتر ( 3 پیمانه)

شکر  100 گرم

نشاسته ذرت 40 گرم

آرد 1 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

کره  30 گرم

پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای لایه قهوه

شکر 100 گرم

نشاسته ذرت  35 گرم

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

قهوة فوری  1 قاشق چایخوری

شیر 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

شکلات تلخ  50 گرم

بیسکویت ساده 8 عدد

مواد لازم برای رویه

شیر 750 میلی لیتر(3پیمانه)

سمولینا (ایربیک)  3 قاشق سوپخوری

شکر 100 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - آرزو گنجی

این دسر از سه بخش تشکیل می‌شود که برای تهیه لایه پرتقالی، آب پرتقال، شکر، نشاسته ذرت، آرد و زرده  تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته آن را هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

آن‌گاه کره و پوست پرتقال را بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید. حالا کرم فراهم کرده را در قالب بریزید و کنار بگذارید. (بهتر است قالب را مرطوب نمائید).

سپس لایه قهوه را به این ترتیب فراهم کنید. شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو، قهوه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

حالا آن از روی حرارت بردارید و شکلات را درون کرم بریزید و مخلوط کنید. اکنون کرم فراهم کرده قهوه را روی کرم پرتقالی بریزید و صاف کنید و بیسکویت‌ها را رویش بچینید.

اینک مواد رویه را به این ترتیب فراهم نمائید. شیر، سمولینا و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و از فرنی غلیظ‌تر شود.

سپس وانیلین را به آن بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید و روی بیسکویت‌ها بریزید.

آن‌گاه دسر را دست‌کم 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیدسر سه رنگدسر خوشمزه پرتقالیطرز تهیه دسر سه رنگمواد لازم برای تهیه دسر سه رنگدسر ساده خوشمزه تعداد بازديد: 1050 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟