Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:35

لِمون گلاسه

لِمون گلاسه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بستنی وانیلی 3 اسكوپ (150 گرم)

 

شربت آبلیمو 1 لیوان

 

سس لیمو 2 قاشق سوپخوری

 

خامه برای تزئین به میزان لازم

 

لیموترش تازه برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم شربت آبلیمو

 

شكر 200 گرم

 

آب 1 لیتر

 

آبلیمو 1 پیمانه

 

مواد لازم سس لیمو

 

كمپوت هلو 1 قوطی

 

پودر میوه‌ لیمو یا پودر ژله‌ لیمو 100 گرم

آشپزباشی

 

3 اسكوپ بستنی وانیلی را در لیوان بلند بریزید. آن‌گاه نصف لیوان شربت آبلیمو را بیفزائید. سپس برای تزئین، از سس لیمو، خامه، برش لیموترش‌تازه و نعنا استفاده ‌كنید. بعد آن را با نی و قاشق بلند میل نمائید.

روش تهیه‌ شربت آبلیمو: شكر را در 1 لیتر آب‌جوش حل كنید و صبر كنید تا خنك شود. بعد آبلیمو را به آب و شكر اضافه كنید، شربت آماده است.

روش تهیه‌ سس لیمو: همه‌ مواد را در مخلوط‌كن ریخته، به مدت 2دقیقه هم بزنید. مدت نگهداری این سس در یخچال 20 روز می‌باشد.

 

برچسب ها: انواع دسردسر میوه ایآموزش دسرشیرینی پزیلِمون گلاسهآموزش لِمون گلاسهدستور لِمون گلاسهطرز تهیه لِمون گلاسهمواد اولیه لِمون گلاسه تعداد بازديد: 614 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است