Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:00

طرز تهیه مارشمالو

طرز تهیه مارشمالو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم مارشمالو برای حدود 60  عدد

پودر ژلاتين 30 گرم

آب سرد 120 میلی لیتر (حدود یک‌دوم پیمانه)

شكر دانه ريز ٤٤٠ گرم

آب داغ 250 میلی‌لیتر (یک‌پیمانه)

اسانس گل رز به ميزان لازم

رنگ صورتی به میزان لازم

پودر نارگيل به ميزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی

طرز تهیه مارشمالو

سینی شیرینی‌پزی را به اندازه  ٢٥ ×٣٠ سانتيمتر با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه پودر ژلاتين را روی آب سرد بپاشيد و بگذارید ژلاتین به حالت اسفنجی درآید.

سپس شكر و آب داغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهيد تا شكر حل شود.

حالا شربت را بجوشانید و محلول ژلاتین را درون شربت بریزید و بگذارید با حرارت ملایم، به مدت تقریبی 20 دقیقه بجوشد.

اکنون آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا ولرم شود. حالا اسانس گل رز و رنگ را درون شربت بریزید و آن را با سرعت زیاد با همزن برقی بزنید تا مایه غلیظی حاصل شود و جای پره‌های همزن روی مایه بماند.

اینک مایه مارشمالو را در سینی بریزید و 2 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا مارشمالو خودش را بگیرد و قابل برش دادن شود. آن‌گاه مارشمالو را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مناسب و زیبائی بچینید.

یادآوری 1: به جای اسانس گل رز می‌توانید از اسانس پرتقال و رنگ نارنجی و یا اسانس نعنا و رنگ سبز استفاده کنید.

یادآوری 2: مارشمالو را می‌توانید به مدت دو هفته در ظرف دردار و در دمای محیط نگه دارید.

برچسب ها: مارشمالوآشپزباشیمحیا ربیعیدسر خوشمزهمارشمالو های زیبامارشمالو خوشمزهآموزش تهیه مارشمالوطرز تهیه مارشمالودرست کردن مارشمالومواد لازم مارشمالو تعداد بازديد: 695 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است