Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 09:12

سوفله ارده

سوفله ارده

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

شکلات سفید  150 گرم

کره  115 گرم

تخم‌مرغ 5 عدد

وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری

ارده  80  میلی‌لیتر  (یک‌سوم پیمانه)

شیرة انگور  70 میلی‌‌لیتر (یک‌سوم پیمانه سرخالی)

آرد 115 گرم

پودر شکر برای تزئین 40 گرم

توت‌فرنگی برای تزئین 6 عدد

آشپزباشی - آرزو گنجی

قالب سوفله را به گنجایش 125 میلی‌لیتر با کره چرب کنید و آنها را در یخچال قرار دهید.

آن‌گاه شکلات و کره را روی حرارت ملایم آب کنید و کنار بگذارید.

سپس تخم‌مرغ‌‌ها و وانیل را 2 دقیقه با همزن برقی بزنید و بعد ارده و شیره انگور را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط شکلات و کره را همراه با آرد به مایه بیفزائید و هم بزنید.

اینک مایه فراهم کرده را در قالب‌های سوفله بریزید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه سوفله خنک شد، آن را با پودر شکر و توت فرنگی بیارائید.

برچسب ها: روش تهیه سوفلهآشپزباشیآرزو گنجیسوفله اردهدسر خوشمزه گرمطرز تهیه انواع سوفلهمواد لازم برای تهیه سوفله ارده تعداد بازديد: 85 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است