Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 18:11

دسر خرمالو

دسر خرمالو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

پودر ژلاتین   یک و یک دوم قاشق سوپخوری

آب پرتقال  60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

شکر  90گرم 

پوره خرمالو  2پیمانه

خامه صبحانه   250 گرم

وانیلین  یک هشتم قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ  1 عدد

نان رولت به اندازه 30×4۰  سانتیمتر  1عدد

مواد لازم برای تهیه رولت ریلیف مت

تخم مرغ   4عدد

شکر   ۱۲۵گرم

وانیلین   یک هشتم قاشق چایخوری

آب جوش    2 قاشق سوپخوری

آرد   125گرم

پودر کاکائو    دو قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مریم عکاف

پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. آ

ن‌گاه شکر را به پوره خرمالو بیفزائید و مخلوط کنید. سپس خامه صبحانه و وانیلین را به آن افزوده و مخلوط سازید و بعد محلول ژلاتین را بیفزایید.

حالا سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به مایه فراهم کرده اضافه کنید.

اکنون از نان رولت دو دایره به قطر۱۶سانتیمتر و دو نوار به اندازه ۷×۲۰ سانتیمتر برش دهید.

آن‌گاه دایره‌های نان رولت را در 2 قالب به قطر ۱۶ سانتیمتر قرار دهید و نوارهای برش خوردة نان رولت را نیز در دیواره قالب بگذارید.

اینک کرم فراهم کرده خرمالو را در قالب‌ها بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد و آماده مصرف شود.

روش تهیه رولت

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید.آن گاه در ظرف مناسبی، زرده‌ها را  همراه با شکر، وانیلین و آب جوش با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

حالا در ظرفی جداگانه، سفیده‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

اکنون زرده‌ها و سفیده‌های همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد آرد را به آن بیفزائید.

آن‌گاه یک چهارم از مایة فراهم کرده را با پودر کاکائو مخلوط سازید و آن را در صفحة ریلیف مت بکشید.

به کمک کاردک پلاستیکی اضافة مواد را بردارید و این بار مایه رولت ساده را روی مایه قهوه‌ای رنگ بریزید و صاف کنید.

اینک رولت را به مدت تقریبی10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیدسر خوشمزهدسر خرمالومریم عکافروش تهیه دسر خرمالومواد لازم برای تهیه دسر خرمالودسر خوشمزه پاییزی تعداد بازديد: 309 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است