Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:22

پودینگ خرما

پودینگ خرما

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خرمای بدون هسته 10 عدد

شیر 100 میلی‌لیتر

عسل 3 قاشق سوپخوری

شیر 800 میلی‌لیتر

آرد 2 قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری

خامه صبحانه 150 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر دارچین برای تزئین به میزان لازم

گردو برای تزئین

آشپزباشی - آرزو گنجی

خرما و شیر (100 میلی‌لیتر) را در پارچ دستگاه مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خرما پوره شود.

آن‌گاه عسل، 800 میلی‌لیتر شیر، آرد و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پودینگ بپزد و غلیظ شود.

سپس پوره خرما، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

حالا پودینگ را در گیلاس‌های مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با دارچین و گردو بیارائید.

برچسب ها: دسرآشپزباشیپودینگ خرماخرماشور و شیرین تعداد بازديد: 1336 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است