Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:57

مینی کیک قیفی

مینی کیک قیفی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 50-60 عدد

آرد 150 گرم

بیکینگ‌پودر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

شکر دانه ریز  170 گرم

کره نرم شده 100 گرم

تخم‌مرغ 2 عدد

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

نان بستنی قیفی (کوچک) به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو مقدم

فر را با دمای 180 دجه سانتیگراد گرم کنید و پشت ظرف آلومینیومی یک بار مصرف را به اندازه قیف‌های بستنی سوراخ کنید تا بتوانید آنها را بطور ایستاده نگه دارید و در فر بپزید.

آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و شکر را با هم مخلوط سازید و الک کنید. سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و هر کدام را به مدت یک دقیقه بزنید.

حالا وانیل و شیر را اضافه کنید و مخلوط مواد خشک را درون این مایه بریزید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

اکنون دو سوم از حجم قیف‌های بستنی را از مایه فراهم کرده پر کنید و آنها را بطور ایستاده پشت ظرف آلومینیومی قرار دهید و ظرف را در سینی بگذارید .

اینک کیک‌های قیفی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید. برای اطمینان از پختن کیک‌ها، خلال چوبی در آنها فرو کنید و چنانچه چیزی را از مایه کیک به آن نچسبیده باشد، کیک پخته است.

همینکه کیک‌ها کاملاً خنک شدند، رویشان را با گاناش بیارائید.

روش تهیه کرم گاناش: 450 گرم شکلات تلخ را آب کنید و 200 گرم خامه صبحانه به آن بیفزائید و هم بزنید تا کرم نسبتاً غلیظ و سفتی حاصل شود.

برچسب ها: آشپزباشیکیک فانتزیکیک خوشمزهمینی کیک خوشمزهآرزو مقدممینی کیک قیفیکیک قیفیکیک با تزیین بستنی قیفی تعداد بازديد: 3185 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است