Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:18

اسلایس مرنگ با میوه‌

اسلایس مرنگ با میوه‌

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

سفیده تخم‌مرغ 3 عدد

شکر دانه ریز 175 گرم

پودر دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم میانی:

خامه فرم گرفته به میزان لازم

انگور یاقوتی به میزان لازم

توت‌فرنگی به میزان لازم

شلیل به میزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی

فر را با دمای 110 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را به اندازه 30×40 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را در کاسه خشک و تمیزی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس شکر را کم کم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا همه شکر مصرف شود.

حالا دارچین را بیفزائید و مرنگ فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید.

اکنون مایه مرنگ را به شکل مستطیل و به اندازه 10×20 سانتیمتر روی کاغذ روغنی بزنید و به مدت تقریبی 2 ساعت در فر بپزید.

پس از پایان زمان پخت، در فر را نیمه باز بگذارید تا مرنگ‌ها در فر خنک شوند. سپس مرنگ‌ها را از فر درآورید و در دمای محیط بگذارید .

اینک یکی از مرنگ‌ها را به آرامی از سینی جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. آن‌گاه رویش را با خامه فرم گرفته بپوشانید و با انواع میوه‌های فصل دلخواهتان بیارائید.

سپس مرنگ دیگری را روی خامه و میوه‌ها قرار دهید و روی مرنگ دوم را نیز با خامه و میوه بیارائید.

برچسب ها: مرنگآشپزباشیدسر تابستانیمحیا ربیعیدسر خوشمزهدسرهای مدرناسلایس مرنگ با میوهمرنگ با میوهدسر تازهدسر جدید تعداد بازديد: 652 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است