Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 01:31

کرم ژله انار

کرم ژله انار

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

زرده تخم‌مرغ  6 عدد

شکر 150 گرم

شیر 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

ژلاتین 4 ورق (8 گرم)

خامه صبحانه 300 گرم

پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری

آب‌جوش 2 قاشق چایخوری

نان رولت شکلاتی به اندازه قطر قالب

ژله انار 3 بسته 100 گرمی

آب‌جوش 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

آب سرد 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

دانه انار از 5-6 انار درشت

آشپزباشی - افسانه ظروفی

زرده تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود ولی مایه (کاسترد) نجوشد.

آن‌گاه ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه نرم شدند، آب اضافی‌شان را بگیرید و ژلاتین را به کاسترد بیفزائید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و همینکه کاسترد خنک شد، خامه را به آن اضافه کنید.

اکنون کاسترد را در دو ظرف جداگانه بریزید و به یکی از آنها پودر کاکائوی حلکرده در آب جوش را بیفزائید.

اینک 2 قالب دسر هم شکل ولی در دو اندازه مختلف بردارید و در قالب کوچکتر (به گنجایش 1 لیتر) کرم سفیدرنگ را بریزید.

آن‌گاه قالب را در فریزر بگذارید تا کرم قدری ببندد. سپس کرم شکلاتی را روی کرم سفیدرنگ بریزید و دوباره قالب را در فریزر بگذارید تا این لایة کرم نیز ببندد و سفت شود.

حالا روی کرم را با نان رولت شکلاتی بپوشانید و رویش شربت بمالید. اکنون پودر ژلة انار را در ظرف مناسبی بریزید و آب جوش را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا ذرات ژله کاملا حل شود.

حال آب سرد را به آن اضافه کنید. اینک صبر کنید تا ژله انار نیم‌بند شود و بعد دانه‌های انار را درون ژله بریزید.

در این مرحله می‌باید سریع عمل کنید و بلافاصله ژله انار را درون قالب بزرگتر بریزید و کرم دو رنگ فراهم کرده را درون ژله فرو برید به گونه‌ای که کرم کاملا درون ژله دارای انار قرار بگیرد.

آن‌گاه کرم ژله را یک شب در یخچال نگه‌ دارید تا آماده مصرف شود. اکنون کرم ژله را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با خامه و میوه بیارائید.

یادآوری: برای تهیه رولت شکلاتی 4 عدد تخم‌مرغ را همراه با 100 گرم شکر، یک قاشق سوپخوری آب‌جوش و یک‌دوم قاشق چایخوری اسانس وانیل با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

آن‌گاه یک قاشق سوپخوری روغن مایع به آن بیفزائید و بعد مخلوط الک کرده 60 گرم آرد، 20 گرم پودر کاکائو و یک پینچ نمک را درون مایة تخم‌مرغی بریزید و با لیسک به آرامی مخلوط نمائید.

سپس مایه فراهم کرده رولت شکلاتی را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی به اندازه 30×40 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 8 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 230 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه نان رولت خنک شده از آن دایره‌ای هم اندازه قطر قالب دسر (قالب کوچکتر) برش دهید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیکرم انارکرم ژله انارکرم ژلهژله خوشمزه اناردسر شب یلدادسر ویژه شب یلداانواع دسر با انارمواد لازم برای تهیه کرم ژله انار تعداد بازديد: 1981 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟