Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 16:41

كرم شیر نارگیل

كرم شیر نارگیل

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

چوب دارچین 2 تكه

 

جوز هندی رنده‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

دانه‌ی هل 4 عدد

 

خامه‌ی ساده 300 گرم

 

شكر قهوه‌ای 90 گرم

 

شیر نارگیل 270 میلی‌لیتر

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

نارگیل رنده كرده برای تزئین به میزان لازم

چوب دارچین، جوزهندی، هل و خامه را همراه با یك پیمانه آب، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود و عطر ادویه‌ها آزاد شود.

بعد از 5 دقیقه، شكر قهوه‌ای و شیر نارگیل را به مایه بیفزائید و مخلوط كنید تا شكر حل شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ی دیگری بشكنید و با مفتول دستی، قدری بزنید تا صاف و یكنواخت شوند.

حالا مایه‌ی فراهم‌كرده را روی تخم‌مرغ‌ها بریزید و پس از مخلوط كردن، آن را صاف كنید. اكنون مایه را در 8 قالب نسوز به گنجایش

125 میلی‌لیتر بریزید، قالب‌ها را در سینی دیواره بلندی بچینید و تا نیمه از آب پر كنید. سینی را در فر(تاون) گرم‌كرده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد، بگذارید و كرم را به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

همین كه كرم خنك شد، رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه‌دارید. هنگام پذیرائی، روی كرم را با نارگیل بیارائید.

نكته‌های خواندنی

در سطح نارگیل سه سوراخ دیده می‌شود كه چشم‌های نارگیل نامیده می‌شود.

برای استفاده از مایع داخل نارگیل كه شیر نارگیل نامیده می‌شود، این سوراخ‌ها را باید با جسم نوك تیزی باز كرد و مایع درون آن را بیرون آورد.

سپس با چكش آن را بشكنید و از رنده‌ی گوشت داخل آن برای تزئین روی دسر استفاده كنید.

البته می‌توانید بعد از بیرون كشیدن شیر، نارگیل را داخل فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا نارگیل بشكند.

 

برچسب ها: آموزش کرمانواع دسرانواع کرمآموزش دسرشیرینی و دسرآشپزباشیكرم شیر نارگیل تعداد بازديد: 1467 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کرم چیست؟