Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:29

موس کیک برانیز و لیمو

موس کیک برانیز و لیمو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

شکلات تلخ (خرد کرده) 125 گرم

کره خرد کرده 60 گرم

تخم‌مرغ (در دمای محیط) 2 عدد درشت

شکر دانه ریز 90 گرم

آرد 30 گرم

پودر کاکائو (الک کرده) یک و یک‌دوم قاشق سوپخوری

نمک 1 پینچ

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه موس لیمو:

پوست لیمو (رنده کرده) 2 قاشق چایخوری

شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

ژلاتین 4 ورق

آبلیموی تازه 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شکلات سفید آبکرده  300 گرم

خامه قنادی همزده 400 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

قالب کمربندی را به اندازه 23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و  به روش بن‌ماری آب کنید.

سپس تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. حالا مخلوط خنک شده شکلات و کره را به آن بیفزائید و بعد مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و  به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید. همینکه برانیز خنک شد موس لیمو را رویش بریزید و آن را یک شب در یخچال قرار دهید.

اینک موس کیک را از قالب جدا کنید و روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. آن‌گاه رویش را با میوه‌های دلخواهتان بیارائید.

روش تهیه موس لیمو: پوست لیمو و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید.

آن‌گاه ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید تا نرم شوند و بعد آب اضافی آن را بگیرید و ژلاتین را به شیر بیفزائید.

سپس آب لیمو و شکلات را نیز بیفزائید و مخلوط کنید. حالا خامه را درون این مایه بریزید و هم بزنید.

برچسب ها: موس کیکآشپزباشیافسانه ظروفیانواع دسر خوشمزهموس کیک برانیز و لیموموس کیک لیموموس کیکی با تزیین میوه تعداد بازديد: 1314 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟