Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 03:21

روکر آناناس

روکر آناناس

shooroshirin

4 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

پودر ژله آناناس 50 گرم

آب گرم 125 میلی لیتر (یک‌ دوم پیمانه)

آب 185 میلی‌ لیتر (حدود  سه‌چهارم پیمانه)

نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری

شکر 60 گرم

شیر 60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری + 1 قاشق چایخوری

آب آناناس  60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

پنیر خامه‌ای  100 گرم

عسل 2 قاشق سوپخوری

خامه صبحانه 200 گرم

کمپوت آناناس خرد کرده 7 حلقه

شکلات چیپسی 50 گرم

گیلاس برای تزئین به میزان لازم

خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

ژله آناناس، آب گرم و آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا ژله کاملا حل شود. آنگاه  محلول ژله را در لیوان‌های مناسب پذیرائی بریزید و در یخچال قرار دهید.

(در صورت دلخواه می‌توانید لیوان‌ها را در یخچال اریب بگذارید) تا ببندد. سپس نشاسته ذرت، شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. اکنون پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری حل کنید. آنگاه محلول ژلاتین را به مخلوط شیر بیفزائید.

اینک پنیر خامه‌ای، عسل و خامه را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط کنید و آن را همراه با آناناس خرد کرده و شکلات چیپسی درون مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید.

اکنون لیوان‌های دارای ژله را از یخچال درآورید و این کرم را روی ژله‌ها بریزید. دوباره لیوان‌ها را در یخچال قرار دهید تا کرم به مدت تقریبی 3ساعت ببندد. آن گاه دسر را با ‌آناناس، گیلاس و خامه بیارائید.

برچسب ها: دسر با آناناسآشپزباشیدسر سادهآرزو گنجیدسرهای خوشمزهدسرهای مدرنروکر آناناس تعداد بازديد: 2288 تعداد نظرات: 4

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است