Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 01:26

موس نارگیل

موس نارگیل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

شیر نارگیل  160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

ژلاتین 4 ورق

شکلات سفید خرد کرده  150 گرم

کره کاکائو ( یا کره صبحانه)  15 گرم (یک قاشق سوپخوری)

خامه قنادی همزده و فرم گرفته  300 گرم

پودر نارگیل آسیاب کرده 30 گرم

اسانس وانیل  یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

شیر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

آن‌گاه ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید همینکه ژلاتین نرم شد، آب اضافی‌اش را بگیرید و آن را به شیر نارگیل بیفزائید.

سپس این مخلوط را هم بزنید تا ژلاتین حل شود. حالا شکلات و کرة کاکائو را در کاسه مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری (حرارت بخار آب جوش) آب کنید.

اکنون مایه ژلاتینی را روی شکلات بریزید و هم بزنید تا موس صاف و یکدست شود.

سپس موس را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد خامه را به آن افزوده و مخلوط کنید.

اینک نارگیل و وانیل را نیز به موس بیفزائید و آن را در قالب سلیکونی دسر به گنجایش تقریبی 600 میلی‌لیتر بریزید.

آن‌گاه قالب را در فریزر بگذارید تا موس کاملا سفت شود. حالا موس را در صورت دلخواه روی کوکی شکلاتی برگردانید و با گلبرگ‌های رز و شکلات بیارائید.

برچسب ها: انواع موسآشپزباشیافسانه ظروفیدسر خوشمزهدسر مدرنمواد لازم برای تهیه موسموس نارگیلیانواع دسر با نارگیل تعداد بازديد: 2697 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است