Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 06:00

دسر خير با انبه‌ تازه (هندی)

دسر خير با انبه‌ تازه (هندی)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

برنج نیمكوب 100 گرم

 

شیر 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

 

شكر 75 گرم

 

دانه‌ی هل 6 عدد

 

دارچین آسیاب كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كشمش طلائی یا پلوئی 40 گرم

 

انبه‌ی خردكرده 3 عدد درشت

 

پرك بادام برشته 25 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

برنج را بشوئید و در آب جوش بپزید. آن‌گاه برنج را در صافی بریزید.

حالا شیر، شكر، هل و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.

سپس برنج را بیفزائید و به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا دسر قدری غلیظ شود.

اكنون آن را از روی حرارت بردارید و كشمش، انبه و نیمی از بادام را بیفزائید.

دسر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با باقیمانده‌ی پرك بادام و انبه بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: انواع دسردسر انبهدسر هندیآموزش دسرشیرینی و دسرآموزش قنادیدسر خير با انبه‌ تازه تعداد بازديد: 832 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است