Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 01:08

فروماژ پرتقال

فروماژ  پرتقال

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

پودر ژلاتين 2 قاشق سوپخوری

آب  80 میلیليتر (يك‌سوم پيمانه)

زرده تخم‌مرغ  4 عدد

شكر  150 گرم

پوست پرتقال رنده كرده   1 قاشق چايخوری

وانيل    يك‌چهارم قاشق چايخوری

آب پرتقال  375 میلیليتر (يك‌ و يك‌دوم پيمانه)

خامه فرم گرفته   200 گرم

خامه فرم گرفته برای تزئين  150 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

پودر ژلاتين را روی آب بپاشيد و به روش بن‌ماری حل كنيد.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شكر، پوست پرتقال و وانيل در ظروف مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود.

سپس آب پرتقال را همراه با ژلاتين حل شده، به آن بيفزائيد و بعد خامه را افزوده و مخلوط كنيد.

اكنون مایه به دست آمده را در قالب مورد نظرتان بريزيد و آن را دست كم 6 ساعت، در يخچال نگه داريد تا ببندد.

آن‌گاه دسر را در ظرف مناسبی بگذاريد و با خامه بيارائيد

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیدسر خوشمزهفروماژ پرتقالانواع فروماژطرز تهیه فروماژانواع دسرهای خوشمزه با پرتقالمواد لازم برای تهیه فروماژ پرتقال تعداد بازديد: 229 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است