Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 14:12

شیربرنج كاراملی

شیربرنج كاراملی

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 برنج 75 گرم

 

شیر 375 میلی‌لیتر (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

شكر 3 قاشق چایخوری

 

اسانس وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر برای تزئین 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

برنج را از 4 ساعت قبل خیس كنید و بعد همراه با 1 پیمانه آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم‌پز شود. آن‌گاه شیر را به برنج بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد.

سپس شكر و وانیل را درون شیربرنج بریزید و 15 دقیقه دیگر آن را بپزید حالا شیربرنج را در ظرف مناسب و زیبائی بریزید و در یخچال بگذارید تا سرد شود. اكنون شكر را روی شیربرنج بریزید و با تورچ كارامل كنید.

یادآوری: تورچ وسیله‌ای است كه با ایجاد شعله برای كاراملیزه كردن شكر در برخی از دسرها مانند كرم برولی به كار گرفته می‌شود.

 

 

برچسب ها: شیربرنج كاراملیروش تهیه شیر برنج کاراملیآموزش شیر برنج کاراملیشیربرنجدسر ایرانی تعداد بازديد: 1021 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟