Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 فروردین 1398 - 18:13

كرم میوه‌های تابستانی

كرم میوه‌های تابستانی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 100 گرم

 

بیكینگ پودر نصف قاشق چایخوری

 

شكر 50 گرم

 

وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری

 

تخممرغ یك نصفه

 

زرده تخممرغ یك نصفه

 

كره 50 گرم

 

مواد لازم برای تهیه كرم توتفرنگی

 

توتفرنگی پوره كرده 500 گرم

 

پودر شكر 175 گرم

 

خامه 150 گرم

 

ورق ژلاتین 6 عدد

 

وانیلین یكدوم قاشق چایخوری

 

توتفرنگی برای تزئین 200گرم

 

مواد لازم برای تهیه كرم شیر نارگیل

 

ورق ژلاتین 6 عدد

 

شیر نارگیل 250 میلیلیتر

 

شكر 75 گرم

 

خامه فرمگرفته 250 گرم

 

پوست لیموی رندهكرده 1قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس طالبی

 

طالبی پورهكرده 500 گرم

 

شكر 150 گرم

 

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

 

وانیلین نصف قاشق چایخوری

 آشپزباشی

 

مواد خشك را مانند: آرد، بیكینگ‌پودر، شكر و وانیلین، با هم مخلوط كنید. بعد وسط آنها را گود كنید، تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ و كره را بیفزائید و به‌آرامی ورز دهید تا خمیر صاف و یكدست شود.

كف قالب 24 سانتیمتری كمربندی را، كاغذ روغنی بیندازید و خمیر را كف قالب پهن سازید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید.

 قالب را از فر(تاون) خارج كنید ولی بگذارید كیك داخل قالب خنك شود؛ در مرحله بعد، توت‌فرنگی‌ها را از وسط نصف كنید و دور قالب بچینید.

آن‌گاه پوره توت‌فرنگی را از صافی رد نمائید و با پودر شكر، خامه و وانیلین مخلوط سازید و كنار بگذارید. ورقه‌های ژلاتین را در كاسه‌ای خردكنید و یك‌چهارم پیمانه آب‌ سرد روی ژلاتین‌ها بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.

حالا آن را به مخلوط پوره توت‌فرنگی بیفزائید، داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید. برای لایه نارگیل، ورق‌های ژلاتین را با آب سرد خیس كنید.

شیر نارگیل و شكر را روی حرارت قرار دهید تا شكر، آب شود. مایه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین‌ها را از آب سرد خارج كنید و داخل مایه شیرنارگیل بریزید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

اكنون خامه  و لیمو را داخل مخلوط شیر نارگیل بریزید. این مایه را روی لایه توت‌فرنگی بریزید و در یخچال قرار دهید. در پایان كرم طالبی را روی مایه بریزید.

روش تهیه سس طالبی: پوره طالبی، شكر و آرد ذرت را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا مایه، بجوشد و مانند فرنی غلیظ شود بعد وانیلین را بیفزائید.

یادآوری: برای نصف كردن تخم مرغ ابتدا آن را كمی هم بزنید سپس نیمی از آن را بردارید.

 

برچسب ها: انواع دسردسر میوه ایآموزش دسرشیرینی پزیدستور دسرآشپزباشیدسر با میوهدسر کرم تعداد بازديد: 720 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است