Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:10

آیس پاپ لیمو

آیس پاپ لیمو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 5 عدد

بیسکوئیت شکلاتی آسیاب کرده 200 گرم

کره آبکرده  70 گرم

لیوان کاغذی  (یک‌بار مصرف) 5 عدد

پودر ژلاتین  2 قاشق چایخوری

آب 2 قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای 120 گرم

شیر عسلی 120 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 1  قاشق چایخوری

آب لیموی تازه 60 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

خامه فرم گرفته  250 گرم

چوب بستنی  5 عدد

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

بیسکوئیت و کره را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه 5 لیوان کاغذی به گنجایش250 میلی لیتر را با سلفون بپوشانید، ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید.

سپس پنیر خامه‌ای را با سرعت کند همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا شیر عسلی، پوست لیمو و آب لیمو را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. اکنون محلول ژلاتین و خامة فرم گرفته را نیز اضافه کنید و مایه به دست آمده را درون لیوان‌ها بریزید.

آن‌گاه روی مایه را با مخلوط بیسکوییت و کره بپوشانید و داخل هر کدام یک عدد چوب بستنی فرو کنید. اینک دسر را دست‌کم 6 ساعت در فریزر نگه دارید تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیاندسر خوشمزهدسر مدرنآیس پاپآیس پاپ لیمودسر فانتزی تعداد بازديد: 467 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است