Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:57

دسر هویج

دسر هویج

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

هویج 1 كیلوگرم

 

كره 100 گرم

 

شكر 4 قاشق سوپخوری

 

پودر هل 1 قاشق چایخوری

 

شیر 400 میلی‌لیتر

 

شیرعسلی 120 میلی‌لیتر

 

پسته 100 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

پوست هویج را بگیرید و با رنده‌ی ریز، رنده كنید و همراه با كره، روی حرارت بگذارید و آن را كمی تفت دهید تا هویج كاملاً نرم شود و كمی تغییر رنگ دهد.

سپس شكر، پودر هل، شیر و شیرعسلی را به آن بیفزائید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه، كاملاً غلیظ گردد.

حالا پسته را خرد كنید، نیمی از آن را داخل مواد بریزید و خوب مخلوط نمائید.

سپس دسر را در ظرف مناسبی بریزید و با بقیه‌ی پسته دسر را تزئین كنید.

این دسر را، به صورت گرم و در صورت تمایل با خامه میل نمائید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرشیرینی پزیکیک و دسردسر هویجآشپزباشیدسر گرم تعداد بازديد: 804 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است