Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:00

دسر خرما و کارامل

دسر خرما و کارامل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6  نفر

شیر 400 میلی‌لیتر (یک و یک‌دوم پیمانه + 2 قاشق سوپخوری)

خرمای پوره کرده  120 گرم

خامه صبحانه 150 گرم

سس کارامل آماده 80 گرم

قهوه فوری 2 قاشق چایخوری

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری و یک‌دوم قاشق چایخوری

آب 60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

شکر رنگی برای تزئین

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر، خرما، خامه، سس کارامل و قهوه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

آن‌گاه  ظرف را از روی حرارت بردارید و مایه فراهم کرده را از صاف کنید. سپس ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری (حرارت بخار آب جوش) حل کنید.

اکنون محلول ژلاتین را درون مایه خرما بریزید و هم بزنید. حالا مایه فراهم کرده را در قالب‌های دسر به گنجایش 125 میلی‌لیتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد و آماده مصرف شود.

اینک دسر را از قالب جدا کنید و آن را با شکر رنگی و گل‌های فوندانت بیارائید.

یادآوری: سس کارامل را از فروشگاههای لوازم قنادی و یا سوپرمارکت‌ها تهیه کنید.

برچسب ها: دسر خرماآشپزباشیدسر تابستانیآرزو گنجیدسر خوشمزهدسر خرماو کارامل تعداد بازديد: 1837 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟