Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 28 آذر 1397 - 00:23

یخ در بهشت

یخ در بهشت

shooroshirin6

0 0

آسان

25 نفر

مواد مورد نیاز

نشاسته گل 40 گرم

 

آب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

آرد برنج 30 گرم

 

شیر 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

 

شکر 150 گرم

 

گلاب 1 قاشق سوپخوری

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

نشاسته را در آب حل کنید و بعد آن را در صافی بریزید. آن‌گاه آرد برنج و شیر را در ظرف دیگری بریزید و پس از مخلوط کردن، آن را صاف کنید. حالا هر دو مایه فراهم کرده را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.

اکنون شکر و گلاب را بیفزائید و 10 دقیقه دیگر، آن را بجوشانید تا کاملا غلیظ شود. اینک یخ در بهشت را در قالب دیواره بلندی به ابعاد 20 سانتیمتر بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید.

سپس یخ در بهشت را به شکل لوزی ببرید و رویش را با پودر پسته بیارائید. 

 

برچسب ها: انواع دسردسر سنتیدسر ایرانییخ در بهشتدسر تابستانی تعداد بازديد: 657 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است