Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:55

حلوای كاسه‌ای شیراز

حلوای كاسه‌ای شیراز

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد برنج  250 گرم

 

آرد ذرت  1 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع  150 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

 

پودر نارگیل و پودر پسته به میزان لازم

 

مواد لازم شربت

 

شكر 200 گرم

 

گلاب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آب 870 میلی‌لیتر (سه و یك‌دوم پیمانه)

 

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – آرزوگنجی

 

آدر برنج، آرد ذرت و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. آن‌گاه شربت فراهم‌كرده – ولرم - را كم‌كم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود.

حالا حلوا را در كاسه مناسبی بریزید، رویش را صاف كنید و با نارگیل و پسته بیارائید.

روش تهیه شربت: شكر، گلاب، آب و زعفران را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود و یك دقیقه بجوشد. آن‌گاه شربت را از روی حرارت بردارید.

یادآوری: این حلوا اصالتاً در قسمت كف و دیواره‌های كاسه پخش می‌شود كه در شیراز از كاسه‌های كوچك یك نفره استفاده می‌شود.

 

برچسب ها: حلواآموزش حلواانواع حلواطرز تهیه حلوامواد اولیه حلواحلوا شیرازی تعداد بازديد: 745 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است