Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 26 مرداد 1397 - 01:04

چيز كيك شكلات و كشمش

چيز كيك شكلات و كشمش

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 8-10 نفر

شكردانه ريز ٥٠ گرم

نشاسته ذرت  ٧٥ گرم

آرد ٧٥ گرم

پودركاكائو  (الک کرده) ٤٥ گرم

كره خرد کرده  ١١٥ گرم

مواد لازم مياني:

پنير خامه‌ای ٢٢٥ گرم

خامه صبحانه ١٢٠ گرم

تخم مرغ همزده ٢ عدد

شكر دانه ريز ٧٥ گرم

پوست ليمو (رنده كرده) ٢ قاشق چايخوري

كشمش٧٥ گرم

شكلات چیپسی  ٤٥ گرم

مواد لازم رويه:

شكلات خرد كرده  ٧٥ گرم

عسل ٣٠ گرم

كره ٤٠ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

شكر، نشاسته ذرت، آرد و پودر كاكائو را در كاسه مناسبی بريزيد، کره را بیفزائید و با سر انگشتانتان آن را به خورد آرد دهيد تا خمير مناسبی حاصل شود.

آن‌گاه خمير فراهم کرده را در قالب كمربندی به قطر ٢٣ سانتيمتر پهن كنيد و رویش چنگال بزنید. سپس آن را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا مایه میانی را روی خمیر پخته بريزيد و چیز کیک را به مدت 35-40 دقیقه در فر بپزید. اکنون صبر کنید تا چیز کیک خنک شود و بعد مواد رويه را رويش بريزيد و در يخچال بگذاريد تا آماده مصرف شود.

روش تهیه مایه ميانی: پنير خامه‌ای، خامه و شکر را اندکی با همزن برقی بزنيد و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه پوست ليمو، كشمش و شكلات چيپسي را افزوده و مخلوط نمائید.

روش تهیه مواد رويه: همه مواد را در كاسه مناسبی بريزيد و به روش بن ماری حل كنيد تا صاف و يكدست شود.

برچسب ها: چیز کیک شکلاتآشپزباشیمهدیس رحیمیانچیز کیک خوشمزهچیز کیک شکلات و کشمشچیز کیک کشمش تعداد بازديد: 478 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است