Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 07:18

پودینگ تیرامیسوی دورنگ

پودینگ تیرامیسوی دورنگ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

شکر 150 گرم

زردة تخم‌مرغ 4 عدد

نشاستة ذرت 20 گرم

شیر 1 لیتر (4 پیمانه)

قهوة فوری  2 قاشق سوپخوری

شکلات تلخ یا شیری (رنده کرده) 80 گرم

پنیر ماسکار پونه 350 گرم

پودر کاکائو برای تزئین به میزان لازم

شکلات رنده کرده برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

شکر، زرده تخم‌مرغ‌ها، نشاسته ذرت را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

آن‌گاه شیر و قهوه را افزوده و مخلوط کنید. سپس این مایه را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و کرم را دو قسمت کنید.

به یک قسمت شکلات رنده کرده  و نیمی از پنیر را بیفزائید و مخلوط کنید و باقیمانده پنیر را به قسمت دیگر کرم افزوده و هم بزنید.

اکنون هر دو رنگ پودینگ را در لیوان‌های مناسب پذیرائی بریزید و رویشان را با پودر کاکائو و شکلات رنده کرده بیارائید.

پودینگ را قبل از مصرف 2-3 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: انواع دسرآشپزباشیآرزو گنجیپودینگ تیرامیسوی دورنگپودینگ تیرامیسودسر دورنگطرز تهیه پودینگ تیرامیسوی دورنگ تعداد بازديد: 1609 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است