Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 03:57

جعبه‌های شکلات و ژله

جعبه‌های شکلات و  ژله

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 16 عدد

تخم مرغ 2 عدد

شکر 60 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری سرخالی

آرد 4 قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته به میزان لازم

ژله توت‌فرنگی یا تمشک 1 بسته (100 گرمی)

آب‌جوش 250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

شکلات سفید آبکرده 200 گرم

شربت ساده برای مرطوب کردن کیک‌ها به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را به آن بیفزائید و مخلوط کنید (به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید تا حجم آن از بین نرود!).

حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد مربع‌هائی به اندازه 5 سانتیمتر از آن درآورید و کنار بگذارید.

اکنون ژله را در آب‌جوش حل کنید و در قالب چربکرده به اندازه 16×20 سانتیمتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود. سپس آن را به مکعب‌های کوچک ببرید.

اینک شکلات را روی زرورق به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و همینکه شکلات سفت شد، آن را به مربع‌های 5/5 سانتیمتری برش دهید و شکلات را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.

آن‌گاه روی کیک‌ها را با شربت مرطوب کنید و تکه‌های شکلات را با اندکی شکلات آبکرده به اطراف کیک بچسبانید تا به شکل جعبه در آید.

سپس داخل این جعبه‌های شکلاتی، اندکی خامه بریزید و با ژله‌‌های مکعبی شکل پر کنید. حالا جعبه‌های شکلاتی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: انواع دسرآشپزباشیافسانه ظروفیجعبه های شکلاتیشکلات و دسر تعداد بازديد: 1648 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است