Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:02

چيز كيك موكا

چيز كيك موكا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

بيسكوييت شكلاتی كرم دار(آسياب كرده) ٢٠٠ گرم

كره نرم شده در دمایمحيط ٥٠ گرم

پنير خامه ای٤٥٠ گرم

شكر 120 گرم

آرد٣٠ گرم

تخم مرغ ٣ عدد

پودر قهوه فوری ١ قاشق سوپخوري

آب جوش ١ قاشق چايخوري

ماست خامه‌ای٦٠ گرم

شكلات تلخ آبكرده 50گرم

ماهنامه آشپزباشی - محیا ربیعی

بيسكوئيت و كره را با هم مخلوط كنيد و آن را در قالب كمربندی به قطر ٢٣ سانتيمتر بريزيد و فشرده نمائيد. آن‌گاه قالب را در يخچال بگذاريد.

سپس پنير خامه‌ای و شكر را با سرعت كند همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعد آرد را بيفزاييد. حالا تخم‌مرغ ها را یکی یکی افزوده و مخلوط كنيد.

اكنون قهوه را در آب جوش حل كنيد و محلول خنك شده قهوه را همراه با ماست خامه‌ای،‌درون پنير خامه‌ای بريزيد و فقط در حد مخلوط شدن،‌ هم بزنيد.

اينك شكلات را به مایهچيزكيك افزوده و با ليسك مخلوط نمايد. آن‌گاه اين مايه را در قالب، روی بيسكويت بريزيد و چيز كيك را به مدت تقریبی 45 دقيقه، در فرم گرم كرده با دمای 165 درجه سانتيگراد بپزيد.

سپس فر را خاموش كنيد و در فر را نيمه باز بگذاريد تا چيزكيك در فر خنك شود. اكنون در صورت دلخواه،‌ روی چيزكيك را با شكلات بيارائيد و برای پذيرائی در ظرف زيبا و مناسبی قرار دهيد.

برچسب ها: چیز کیکانواع دسرآشپزباشیمحیا ربیعیچیز کیک موکا تعداد بازديد: 2847 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است