Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 آذر 1398 - 16:50

دسر رويال

دسر رويال

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ٦-٨ نفر 

پودر ژلاتین ٢ قاشق سوپخوری

آب سرد ١٠٠ میلی لیتر

خامه صبحانه ١٥٠ گرم

شیر عسلی ٢٠٠ گرم

شیر ٢٥٠ میلی لیتر (1 پیمانه)

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا ژلاتین آب را جذب کند و اسفنجی شود.

آن‌گاه ژلاتین را به روش بن‌ماری حل كنید (روی حرارت بخار آب جوش).

سپس خامه را قدری با چنگال بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

حالا شیر را بجوشانید و نیمی از آن را به شیر عسلی بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون باقیمانده شیر را با محلول ژلاتین مخلوط نمائید.

اینک مخلوط شیر و شیر عسلی را کم‌کم به خامه صبحانه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

سپس مخلوط شیر و ژلاتین را نیز کم‌کم به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید.

آن‌گاه مایه فراهم کردۀ دسر را درون قالب مخصوص دسر بریزید و به مدت 5 تا ٨ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

هنگام مصرف، دسر را از قالب جدا كنید و در ظرف مناسبی برگردانید.

در صورت دلخواه می‌توانید روی دسر را با گل‌های فوندانت و خامه و یا انواع میوه بیارائید.

برچسب ها: آموزش دسرروش تهیه دسردستور تهیه دسرآشپزباشیشور و شیریندسر رويالدستور تهیه دسر رويالروش تهیه دسر رويال تعداد بازديد: 439 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟