Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:35

دسر پاستای شكلاتی

دسر پاستای شكلاتی

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

پاستای شكلاتی 150 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 3 عدد

 

شكر 100 گرم

 

شیر 500 میلی‌لیتر

 

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

 

آب 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

خامه‌ی فرم گرفته 125 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

پاستا را در آب جوش بریزید و بجوشانید تا نرم شود و بعد آن را در صافی بریزید. آن‌گاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شكر، با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود.

سپس شیر را بجوشانید و به آرامی به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید و روی حرارت بگذارید.

بعد از یك دقیقه، كرم را از روی حرارت بردارید و بگذارید كاملاً‌خنك شود.

حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید و آن را به كرم بیفزائید.

اكنون خامه و وانیلین را درون آن بریزید و پاستا را اضافه كنید.

اینك كرم فراهم كرده را در 6 قالب كوچك به گنجایش 150 میلی‌لیتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

بعد از حدود شش ساعت، دسر را از قالب‌ها جدا كنید.

یادآوری1: برای تهیه‌ی این دسر از قالب سیلیكونی استفاده شده است.

یادآوری2: چنانچه از قالب‌های فلزی برای تهیه‌ی دسر استفاده می‌كنید.

قبل از جدا كردن دسر از آن، قالب را به مدت 8 ثانیه در آب گرم نگه دارید و بعد دسر را روی ظرف مورد نظر برگردانید.

 

برچسب ها: انواع دسردسر پاستای شكلاتیآموزش دسرکیک و شیرینیشیرینی و دسردسر شکلاتیآموزش قنادی تعداد بازديد: 684 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است