Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 01:30

سوفله لیمو

سوفله لیمو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

کره آبكرده 1 قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ 2 عدد

شکر 50گرم

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق چایخوری

آب لیمو ترش تازه  2 قاشق سوپخوری

پنیرخامه ای 100 گرم

پودر ژلاتین  1قاشق سوپخوری

آب  60لیتر (يك‌چهارم پيمانه)

سفیده تخم مرغ 2 عدد

خامه فرم گرفته 150 گرم

ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری

4 ظرف مخصوص سوفله را به گنجايش 200 میلی ليتر با کره چرب کنيد و دورشان فویل ببنديد. به گونه‌ای كه فویل از لبه‌های ظرف بلندتر باشد.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر، پوست لیمو و آب لیمو با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و سبک شود. سپس پنیر خامه‌ای رابه آن بیفزایید.

حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن ماری (روی حرارت بخار آب جوش) حل كنيد. اكنون محلول ژلاتين را به مایه فراهم كرده بيفزائيد.

آن‌گاه سفيده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفيد شود و فرم بگیرد و بعد آن را همراه با خامه به مايه افزوده و به آرامی مخلوط کنید.  اينك مایه فراهم كرده را در قالب‌های سوفله بريزيد و 6 ساعت در یخچال نگه داريد.

سپس فویل را به آرامی باز کنيد و سوفله‌ را با خامه و پوست لیمو بيارائيد.

برچسب ها: سوفلهسوفله لیموآشپزباشیمریم امیری تعداد بازديد: 657 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است