Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 14:19

هلوی کبابی باپنیر و پسته

هلوی کبابی باپنیر و پسته

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

هلوی تازه از وسط نصف شده 4 عدد

کره آبکرده 40 گرم

شکر قهوه‌ای روشن 2 قاشق سوپخوری

عسل2 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای 150 گرم

خلال پسته 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - محیا ربیعی

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید. هلوهای نصف کرده را به گونه‌ای که پوست آنها به سمت پایین باشد، کنار هم در ظرف نسوزی بچینید و کره راروی هلوها بریزید.

آن‌گاه شکر را رویشان بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. سپس هلو را از فر درآورید و مخلوط عسل و لیمو را رویشان بریزید.

حالا یک قاشق سوپخوری پنیر خامه‌ای همزده روی هر هلو بگذارید و رویش را با پسته و عسل بیارائید.

یادآوری: بهتر است این دسر را گرم میل کنید.

برچسب ها: آشپزباشیدسر تابستانیمحیا ربیعیدسر خوشمزههلوی کبابیهلوی کبابی با پنیر و پستهدسرمدرن تعداد بازديد: 522 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است