Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 خرداد 1398 - 23:15

دسر تَرَك

دسر تَرَك

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

نشاسته گندم 125 گرم

 

آب 6 پیمانه (1/5 لیتر)

 

شكر 720 گرم

 

گلاب 1 پیمانه سرخالی (200 میلی‌لیتر)

 

خلال بادام به میزان لازم

 

زعفران حل كرده به میزان لازم

 

كره  50 گرم

آشپزباشی

 

نشاسته را در آب سرد حل كنید و از صافی عبور دهید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه شكر را بیفزائید و روی حرارت بگذارید و پیوسته هم بزنید تا ته نگیرد و غلیظ شود.

سپس گلاب را بیفزائید و پس از چند جوش، خلال بادام، زعفران و كره را اضافه نمائید. حالا صبر كنید تا دسر غلیظ شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با پسته و خلال بادام تزئین كنید.

 

برچسب ها: دسرآموزش دسرآشپزباشیدسر تَرَكروش تهیه دسر تَرَكتهیه دسر تَرَكمواد لازم دسر تَرَك تعداد بازديد: 683 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟