Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 خرداد 1397 - 11:01

حلوای چغندر

حلوای چغندر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد  یک پیمانه

کره  60 گرم

روغن مایع  20 گرم

آب لبو  یک پیمانه

شکر یک پیمانه

هل  یک چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ آرد قدری تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود.

آن‌گاه آرد را از الک رد کنید. حالا کره و روغن را در تابه بریزید و آرد را اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر آن را هم بزنید سپس شعله را خاموش کنید.

آب لبو، شکر و هل را روی حرارت بگذارید تا بجوش آید و به آرد تفت داده بیفزائید و مخلوط کنید تا حلوا مخلوط شود.

حالا حلوا را در صورت دلخواه در قالب‌های سیلیکونی زیبائی بریزید و بفشارید. سپس آن را در فریزر قرار دهید. پس از 4 ساعت به راحتی از قالب جدا سازید و در ظرف مورد نظر بچینید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید یکی دو عدد لبو را به همراه آب لبو در مخلوط‌کن میکس کنید و سپس با شکر و هل بجوشانید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشحلوای چغندرآموزش انواع حلواحلوای مدرن تعداد بازديد: 329 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است