Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 04:50

كرم وانیلی در خمیر فیلو

كرم وانیلی در خمیر فیلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خمیر فیلو 300 گرم

 

نشاسته‌ ذرت 50 گرم

 

شكر 100 گرم

 

شیر 500 میلی‌لیتر

 

وانیل یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

میوه‌ فصل به میزان لازم

آشپزباشی - مریم امیری

 

خمیر فیلو را كاملاً نازك كنید و به صورت مربع‌های 9×9 سانتیمتر برش بزنید. سپس هر 2 عدد از مربع‌ها را روی هم بچینید و داخل قالب مافین چرب‌كرده بگذارید و در دمای 200 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا لبه‌های خمیر طلائی رنگ شود.

بعد از پختن و سرد شدن، داخل فنجان‌ها را با كرم وانیل پر سازید و از میوه‌های فصل برای تزئین آن استفاده كنید. برای تهیه‌ كرم وانیل، نشاسته‌ ذرت و شكر را با هم مخلوط سازید و شیر سرد را كم‌كم به آن بیفزائید و هم بزنید.

حالا مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید، وانیل را بیفزائید و پس از سرد شدن، كرم را استفاده كنید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرشیرینی پزیمریم امیریدسر وانیلیكرم وانیلیآموزش كرم وانیلیطرز تهیه كرم وانیلیدستور كرم وانیلیمواد اولیه كرم وانیلی تعداد بازديد: 595 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است