Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 24 آبان 1397 - 16:13

ژله بستنی

ژله بستنی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر ژله میوه 3 بسته ( 100 گرمی)

 

آب جوش 3 پیمانه

 

بستنی وانیلی 3 پیمانه

 

میوه فصل خردكرده 3 پیمانه

آشپزباشی- مریم امیری

 

ابتدا هر یك از بسته‌های ژله را در كاسه‌های جداگانه بریزید و به هر كدام یك پیمانه آب جوش بیفزائید و با قاشق هم بزنید تا پودر ژله در آب جوش حل شود. سپس صبر كنید تا ژله كمی خنك شود. حالا بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا كاملاً شل شود. آن‌گاه به هر یك از ژله‌ها، یك پیمانه بستنی بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

حالا ژله‌ها را در یخچال بگذارید تا نیم بند شوند. بعد میوه‌های خرد كرده را به ژله افزوده و مخلوط كنید. اینك هر یك از ژله‌ها را در قالب مناسبی بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً ببندد.

آن‌گاه ژله‌های آماده را در ظرف زیبائی برگردانید و تزئین كنید. اكنون دسر برای پذیرائی از مهمانان‌ آماده است.

 

برچسب ها: ژله بستنیبستنیآموزش ژلهآشپزباشیمریم امیریروش تهیه ژله بستنیمواد لازم ژله بستنیژله با بستنی تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است