Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 تیر 1397 - 10:31

محلبی سیب

محلبی سیب

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تعداد 4-6 نفر

شیر   700میلی لیتر

آرد  2قاشق سوپخوری

نشاستة ذرت 2 قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

شکر  60 گرم

وانیلین   یک چهارم قاشق چایخوری

سیب مکعبی خرد کرده  2 عدد درشت

شکر  50 گرم

دارچین  1 قاشق چایخوری

بیسکوییت ساده  (خرد کرده) 100 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر، آرد، نشاسته درشت، زرده تخم‌مرغ و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم  بزنید تا محلبی بپزد و غلیظ شود (سفت‌تر از فرنی).

آن‌گاه آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید و کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس سیب‌، شکر و دارچین را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب‌ بپزد و آبش کشیده شود.

حالا سیب را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

اینک در ظرف‌های مناسب پذیرائی، قدری محلبی بریزید و روی آن اندکی بیسکویت و قدری سیب بیفزائید.

اکنون روی سیب‌ها را با محلبی بپوشانید و دوباره قدری سیب به آن بیفزائید.

سپس محلبی سیب را یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: دسر سیبآشپزباشیآرزو گنجیدسر خوشمزهمحلبی سیبمحلبیانواع دسرهای تک نفرهانواع دسرهای سادهطرز تهیه دسر محلبی تعداد بازديد: 85 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است