Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:36

شله زرد

شله زرد

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

برنج نیمكوب ایرانی 190 گرم

 

شكر 300 گرم

 

زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری

 

كره 40 گرم

 

گلاب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

خلال بادام 100 گرم

 

خلال پسته ودارچین برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

برنج را با پیمانه اندازه بگیرید، بشوئید و در قابلمه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه 6-8 برابر برنج آب به آن بیفزائید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

سپس شكر را بیفزائید و بگذارید شله‌زرد جا بیفتد. حالا زعفران را در اندكی آب جوش حل كنید و همراه با كره درون شله‌زرد بریزید.

پس از چند جوش گلاب و نیمی از خلال بادام را به شله‌زرد بیفزائید و رویش دمكنی بگذارید تا كاملاً جا بیفتد.

اكنون شله‌زرد را در قالبی به گنجایش 1/5 لیتر بریزید، در یخچال بگذارید تا سفت شود.

اینك شله‌زرد را در ظرف مناسبی برگردانید و با خلال بادام، باقیمانده‌ی خلال پسته و دارچین بیارائید.

یادآوری1: می‌توانید شله‌زرد را در قالب‌های كوچك به گنجایش 125 میلی‌لیتر نیز بریزید.

یادآوری2: شله‌زرد را كمی سفت‌تر بردارید تا بتوانید راحت‌تر از قالب جدا كنید.

 

برچسب ها: دسرانواع دسرآموزش دسرشیرینی و دسرشله زردآشپزی محرمروش تهیه شله زرد تعداد بازديد: 910 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است