Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:01

آیس كافی

آیس كافی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

یخ خردكرده نصف لیوان

 

آب یخ 1 لیوان

 

قهوه‌ اسپرسو خنك‌شده 1 فنجان كوچك سرخالی 

 

سس قهوه 1 قاشق سوپخوری

 

پودر قهوه فوری به میزان لازم

 

مواد لازم سس قهوه

 

شكر 8 قاشق سوپخوری

 

آب 4 قاشق سوپخوری

 

قهوه‌ فوری 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

 

یخ، آب یخ و قهوه‌ی اسپرسوی خنك‌ را پس از ریختن در مخلوط‌كن، هم بزنید و مخلوط كنید. آن‌گاه مخلوط را در لیوان بلند بریزید و با سس قهوه و پودر قهوه‌ فوری تزئین نمائید و با نی میل ‌كنید.

روش تهیه‌ سس قهوه: همه‌ مواد را در مخلوط‌كن ریخته به مدت 2 دقیقه هم بزنید. مدت نگهداری این سس در یخچال 20 روز می‌باشد.

یادآوری: این سس در كافه‌گلاسه، میلك شیك قهوه، آیس‌كافی، موكا شربت، انواع كاپو چینو، نوشیدنی‌های گرم مكزیكی و بستنی‌ها قابل مصرف می‌باشد.

 

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرشیرینی پزیآیس كافیآموزش آیس كافیطرز تهیه آیس كافیمواد اولیه آیس كافیدستور آیس كافی تعداد بازديد: 611 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است