Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:02

پودینگ اسفنجی به و گلابی

پودینگ اسفنجی به و گلابی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

کمپوت گلابی 2 قوطی(مجموعا 825 گرم)

به پوست کنده و خرد کرده 800گرم

شکر  2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ   2 عدد

شکر(اضافی)    75گرم

آرد  4 قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر  یک چهارم قاشق چایخوری

نشاستۀ ذرت   2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب نسوز را به گنجایش تقریبی هر یک 250 میلی لیتر با کره چرب کنید.

آن گاه گلابی ها را در صافی بریزید و 250 میلی لیتر از آب گلابی را نگه دارید.

سپس آب گلابی،به و 2 قاشق سوپخوری شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به نرم شود.

در این میان گلابی ها را خرد کنید و درون به بریزید.حالا مخلوط به و گلابی را بین قالب های نسوز تقسیم کنید و بعد تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شوند.

اکنو شکر(اضافی)را کم کم درون تخم مرغ ها بریزید و به همزدن ادامه دهید تا شکر حل شود.

آن گاه مخلوط الک کردۀ آرد،بیکینگ پودر و نشاستۀ ذرت را به تخم مرغ های همزده بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید.

اینک مایۀ فراهم کردۀ کیک را روی میوه ها بریزید و پودینگ را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.

یادآوری 1:قبل از سرو روی پودینگ پودر شکر بپاشید.  می توانید این پودینگ را در قالب نسوز به گنجایش یک لیتر و 750 میلی لیتر(7 پیمانه)نیز تهیه کنید.

یادآوری 2:در صورت دلخواه می توانید از میوه هایی چون سیب هلو و زرد آلو نیز برای تهیۀ این پودینگ استفاده کنید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیپودینگ اسفنجی به و گلابیپودینگ اسفنجیروش تهیه پودینگ به و گلابیمواد لازم برای تهیه پودینگ اسفنجی به و گلابیروش تهیه انواع پودینگ های خوشمزه تعداد بازديد: 261 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است