Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 03:05

كمپوت شاه‌توت

كمپوت شاه‌توت

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شاه‌توت درشت و سفت 500 گرم

 

شكر 200 گرم

 

آب شاه‌توت 1 پیمانه

آشپزباشی - پوراندخت نميرانيان

 

شاه‌توت را داخل آبكش بریزید و یك لحظه زیر آب سرد بگیرید. بعد داخل شیشه بریزید، شكر روی آن بپاشید و به مدت یك ساعت داخل قابلمه‌ آب  روی حرارت ملایم قراردهید.

آب شاه‌توت را بجوشانید. درِ شیشه را بازكنید، در حالی كه ظرف داخل آب باشد. شربت را كم‌‌كم روی شاه‌توت بریزید و با درِ باز  15 دقیقه‌ دیگر داخل ظرف حرارت‌دهید.

 پس از سردشدن، در شیشه را ببندید و در یخچال نگه‌داری‌كنید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیکمپوتانواع کمپوتطرز تهیه کمپوتآموزش کمپوتپوراندخت نميرانيانكمپوت شاه‌توتٖمواد اولیه کمپوتدستور کمپوت تعداد بازديد: 8594 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است