Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:39

دسر شیرعسلی

دسر شیرعسلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

بستنی وانیلی  آب شده 220 گرم

شیر عسلی ۱۵۰ گرم

شیر ۴۴۰ گرم

پودر ژلاتین ۲۵ - ۳۰ گرم

آب ۱۰۰ میلی لیتر

پودر کاکائو دو قاشق چایخوری

قهوه فوری  یک قاشق چایخوری

بیسکوییت کرمدار شکلاتی  ۳۰۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

خامه، بستنی و شیرعسلی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود و بعد شیر را به آن بیفزائید.

آن‌گاه ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مایه به دست آمده را دو قسمت کنید.

به یک قسمت پودر کاکائو و به قسمت دیگر، قهوه حلکرده در یک قاشق سوپخوری آب گرم، اضافه کنید.

حالا بیسکوییت‌ها را اندکی خرد کنید و در لیوان‌های مناسب پذیرائی بریزید و بعد قدری از مایه مخلوط شده با قهوه را روی بیسکویت‌ها ریخته و لیوان‌ها را در یخچال قرار دهید تا مایه اندکی ببندد.

اکنون باقیمانده مایه قهوه را در لیوان‌ها بریزید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

سپس لایه شکلاتی را بیفزائید و دسر را دوباره 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه ‌شکلاتی نیز ببندد و دسر آماده شود.

برچسب ها: آشپزباشیدسر شیر عسلیدسر خوشمزهآرزو مقدمدسر تک نفرهطرز تهیه دسر شیر عسلیمواد لازم برای تهیه دسر شیر عسلیطرز تهیه انواع دسرهای خوشمزه تعداد بازديد: 1217 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است