Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:20

پودینگ با سس تافی (مایکروویو)

پودینگ با سس تافی (مایکروویو)

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

خرمای خرد كرده 170 گرم

 

آب داغ 310 میلی‌لیتر (یك‌ویك‌چهارم پیمانه)

 

كره‌ی خرد كرده 80 گرم

 

شكر قهوه‌ای 165 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 185 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس تافی

 

شكر قهوه‌ای 150 گرم

 

خامه 160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

كره‌ی خرد كرده 30 گرم

گروه شیرینی پزی

 

قالب مناسب مایكروویو را به قطر 21 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه خرما و آب داغ را در كاسه‌ی مناسب مایكروویو بریزید و 4 دقیقه، در مایكروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات، قرار دهید.

در این میان یك‌بار آن را هم بزنید. حالا ظرف را از دستگاه بیرون آورید و خرما و باقیمانده‌ی مواد را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید.

دستگاه را روشن كنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا مایه‌ی فراهم كرده را در قالب بریزید و 8 دقیقه در دستگاه مایكروویو با قدرت 70 درصد بگذارید تا پودینگ بپزد.

حالا سس تافی را روی پودینگ بریزید و گرم میل كنید.

روش تهیه‌ی سس تافی

همه‌ی مواد را در كاسه‌ی مناسب مایكروویو بریزید و 3-5دقیقه با قدرت 100 درصد در مایكروویو بپزید.

برچسب ها: انواع سسآموزش دسرانواع پودینگآموزش پودینگپودینگ با سس تافیدستور تهیه پودینگسس تافیکیک و دسر تعداد بازديد: 742 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است