Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:56

دسر پنیر شكلاتی

دسر پنیر شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پنیر خامه‌ای  225 گرم

 

شكر  2 قاشق سوپخوری

 

پوست پرتقال رنده كرده  2 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال  125 میلی‌لیتر

 

پودر ژلاتین  یك‌ و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

خامه  یك قاشق سوپخوری

 

شكلات سفید ذوب‌كرده  75 گرم

 

میوه‌های خشك*  150 گرم

آشپزباشی

 

در ظرف مناسبی، پنیر و شكر را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آن‌گاه پوست پرتقال را بیفزائید. در كاسه‌ی كوچكی، پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و ژلاتین را به روش بن ماری حل كنید. پس از آن كه كمی خنك شد، آن را به مخلوط پنیر اضافه نمائید.

سپس خامه و شكلات را نیز بیفزائید و در آخر، میوه‌های خشك خرد كرده را اضافه كنید. حالا مایه را در قالبی به گنجایش نیم لیتر بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا دسر ببندد.

اكنون دسر را روی ظرف مناسبی برگردانید و با شكلات و میوه‌های خشك آن را تزئین نمائید.

* میوه‌های خشك، شامل زردآلو، برگه‌ی هلو، كشمش، انجیر و آلوست.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیدسر با شکلاتآشپزباشیدسر با پنیردسر پنیر شكلاتیروش تهیه دسر پنیر شكلاتیمواد لازم دسر پنیر شكلاتی تعداد بازديد: 681 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است