Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 08:21

چیزكیك هویج و شكلات

چیزكیك  هویج و شكلات

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم‌مرغ  2 عدد

 

شكر دانه‌ریز 150 گرم

 

روغن مایع 90 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه سرپر)

 

هویج ریز رنده كرده 140 گرم

 

فندق یا گردوی برشته و خرد كرده 50 گرم

 

آرد 140 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌سودا یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

مواد لازم برای تهیه مایه میانی:

 

شیر 100 میلی‌لیتر

 

ژلاتین 3 ورق

 

شكلات سفید 80 گرم

 

پنیر ماسكارپونه  240 گرم

 

خامه شیرین شده و همزده 240 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و سبك شود. آن‌گاه روغن را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس هویج و فندق را درون مایه تخم‌مرغی بریزید و مواد خشك را به آن بیفزائید.

حالا مایه فراهم كرده را در قالب كمربندی مربع و چربكرده به ضلع تقریبی 23 سانتیمتر، بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم‌كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد، بپزید.

اكنون بگذارید كیك كاملا خنك شود و پس از آن،‌ مایه میانی را روی كیك بریزید. اینك چیز كیك را یك شب و یا دست كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا مایه میانی كاملا ببندد.

آن‌گاه چیزكیك را برای پذیرائی، روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه مایه میانی: شیر را گرم كنید و ورقه‌های ژلاتین را در آن حل كنید. آن‌گاه محلول ژلاتین و شیر را روی شكلات سفید بریزید و پیوسته هم بزنید تا شكلات آب شود.

سپس پنیر را اندكی با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و مخلوط شكلات خنك شده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خامه و وانیلین را نیز افزوده و هم بزنید تا صاف یكدست شود.

یادآوری: در صورت دلخواه، برای زیبائی بیشتر چیزكیك، سه چهارم پیمانه آب هویج، یك قاشق سوپخوری شكر و یك قاشق سوپخوری آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق، پیوسته هم بزنید تا مایه شفاف و غلیظی به دست آید.

سپس بگذارید این مایه خنك شود و آن را روی مایه میانی كه بسته و سفت شده است، بریزید. آن‌گاه قالب را دوباره در یخچال بگذارید تا رویه چیز‌كیك نیز ببندد. حالا آن را از قالب درآورید.

 

برچسب ها: چیز کیکچیزكیك هویج و شكلاتچیز کیک شکلاتچیز کیک هویجکیک پنیر هویج و شکلات تعداد بازديد: 387 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است