Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:09

حلوای شكلاتی

حلوای شكلاتی

shooroshirin5

0 0

متوسط

22 نفر

مواد مورد نیاز

آرد گندم 250 گرم

 

آرد برنج 100 گرم

 

كره 125 گرم

 

پودر شكر 120 گرم

 

پودر هل 1 قاشق سوپخوری

 

شكلات سفید آبكرده 150 گرم

 

گردوی خرد كرده 150 گرم

 

مواد لازم برای تزئین حلوا

 

شكلات سفید 80 گرم

 

خلال بادام و پسته به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

آرد گندم را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق، تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود ولی رنگش تغییر نكند!

آن‌گاه آردبرنج را در تابه‌ی دیگری بریزید و روی اجاق تفت دهید تا خامی آن نیز گرفته شود.

سپس آن را با آرد گندم مخلوط كنید و دوباره تابه را روی حرارت بگذارید.

حالا كره را بیفزائید و همینكه كره آب شد، تابه را از روی اجاق بردارید و بگذارید آرد اندكی خنك شود.

اینك پودر شكر، هل و شكلات سفید را همراه با گردو به مواد اضافه كنید و خوب مخلوط نمائید.

آن‌گاه حلوا را در سینی به اندازه‌ی 15×25 سانتیمتر بریزید و با برشگری به قطر 2/5 سانتیمتر قالب بزنید.

سپس حلوا را به مدت 4 ساعت در یخچال نگه دارید و برای پذیرائی، نیمی از آن را در شكلات سفید فرو برید و با خلال بادام و پسته بیارائید.

یاد‌آوری: می‌توانید مواد را نصف كنید و از دو رنگ شكلات بهره بگیرید.

 

برچسب ها: ماه رمضانانواع دسرحلواآموزش حلواانواع حلواآموزش دسرحلوای شكلاتی تعداد بازديد: 1727 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این حلوا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است