Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:33

كرم موكای لطیف

كرم موكای لطیف

shooroshirin7

0 1

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری

 

شیر  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

شكر دانه‌ریز 75 گرم

 

شكلات سیاه یا شیری خردكرده 225 گرم

 

اسانس وانیل  2 قاشق چایخوری

 

زرده تخم‌مرغ  7 عدد

 

خامه فرم گرفته  به میزان لازم

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد، گرم كنید و 8 عدد قالب به گنجایش یك‌‌دوم پیمانه را بردارید و در قالب بزرگ و عمیقی بچینید.

آن‌گاه به میزان لازم آب جوش در آن بریزید تا نیمی از دیواره قالب‌های كوچك در آب قرار بگیرد.

حالا قهوه، شیر و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا پودر قهوه و شكر كاملاً در شیر حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و شكلات و وانیل را بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.

 اكنون زرده‌های تخم‌مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید و به آرامی مخلوط شكلات را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

 حال مایه فراهم‌كرده را به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، یا تا زمانی كه اگر خلال چوبی در كرم فرو بردید چیزی به آن نچسبید، در فر بپزید.

اینك صبر كنید كرم در دمای محیط خنك شود. بعد رویشان را با فویل بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. آن‌گاه دسر را با خامه فرم گرفته بیارائید و میل كنید.

برچسب ها: دسرانواع دسرآموزش دسرانواع كرمكرم موكای لطیفآموزش كرمدسر موكاي لطيف تعداد بازديد: 642 تعداد نظرات: 0

نظرتون در مورد اين دستور چيست؟