Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:47

قیساوا

قیساوا

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

خرما نیم كیلوگرم

 

گردو نصف پیمانه

 

كره 50 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

آشپزباشی

 

هسته‌ی خرماها را درآورید و داخلشان را با گردو پُر كنید.

آن‌گاه كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید.

سپس خرما را در آن تفت دهید.

حالا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط كنید و روی خرما بدهید.

اكنون حرارت را ملایم كنید تا قیساوا بپزد و برشته شود.

اینك آن را در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آشپزباشیخرماقیساوادستور تهیه قیساوامواد لازم قیساواروش تهیه قیساوادسر تبریزی تعداد بازديد: 1624 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است